flaktarventur.se

HOME OM VENTUR PRODUKTER NYA PRODUKTER KONTAKT
Kanalfläktar Axialfläkt
väggutförande
Axialfläkt
kanalutförande
Fläktar ATEX Takfläktar Rökgasfläktar Kemikalieresistenta
fläktar
Radialfläktar Sidokanalfläktar Badrumsfläktar

Om Ventur

 

Ventur Tekniska AB är en betydande leverantör av industrifläktar med stor innovationsförmåga och 45 års erfarenhet.

Vi kan med senaste produktionsutrustning och avancerad teknik tillgodose våra kunders behov, oavsett om det gäller standard eller anpassade lösningar.

Många kunder ger oss även förtroende att förse dem med helhetslösningar, där fläkten är en ingående komponent.

Genom kloka investeringar i senaste produktionsteknik och lång erfarenhet av industrifläktar kan vi erbjuda våra kunder hög kvalitet och korta leveranstider till ett mycket bra pris. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.

Fläktar Ventur : Venturs industrifläktar har ett mycket brett användningsområde för alla möjliga typer av applikationer och finns som kanalfläktar, axialfläktar, ATEX-fläktar, takfläktar, rökgasfläktar, kemikalieresistenta fläktar, radialfläktar, sidokanalfläktar, boxfläktar, brandgasfläktar, centrifugalfläktar, evakueringsfläktar, garagefläktar, gasutsugningsfläktar, högtrycksfläktar, kompaktfläktar, kylfläktar, luftridåer, medeltrycksfläktar, spånutsug, transportfläktar, utsugningsfläktar, vakuumfläktar, värmefläktar, med mera. Våra industrifläktar används för allt ifrån transport av ren luft till stoftbemängd luft av rök, flis och granulat. Våra industrifläktar är anpassade till olika ändamål som exempelvis pneumatiska transportsystem, svetsutsug, transport av spån, för gasbrännare, filtreringssystem, transport av gaser och övriga utsug för förorenad luft. Venturs industrifläktar finns både som gjutna och i plåt. Beroende på kundens applikation och önskad arbetspunkt har vi ett brett sortiment av både direktdrivna och remdrivna industrifläktar. Vi tar även fram kundspecifika specialfläktar. Fläktarna anpassas med olika typer av fläkthjul såsom öppna hjul och med inloppsbricka. Skovlarnas form anpassas till framåtböjda, raka och bakåtböjda. Beroende på önskad drift och miljö anpassar vi även med motorer av olika klassningar och anpassningar till högfrekvent drift. Vi erbjuder även kompletta tillbehör såsom stosar, flänsar, galler, vibrationsdämpare och filter och i de fall kunden så önskar tillhandahåller vi kompletta produkter där fläkten är en ingående komponent. : Fläktar Ventur